طرح کسر خدمت جهت پژوهشگران و محقیق متقاضی

معاون پژوهش دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین ( ع) در اجرای طرح جایگزین خدمت سربازی طرح های تحقیقاتی خود را به دانشجویان و دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی با هدف : 1- اعطای تسهیلات ( جایگزینی یا کسر خدمت ) به افراد تحصیل کرده مشمول خدمت سربازی 2- بهره مندی از توان علمی پژوهشی دانشجویان و دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی با شرایط دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد به بالا واگذار می نماید. داوطلبین رزومه خود را به آدرس پست  الکترونیک داده شده ارسال نمایند. دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین ( ع) در اولین فرصت پس از بررسی رزومه از طریق اطلاعات تماس داده شده در رزومه ارسالی، افراد متقاضی را دعوت به همکاری می نماید.

فیلم مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه‌السلام)-1397

بیانات در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه‌السلام)-1397

مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین (علیه‌السلام) صبح امروز (شنبه) با حضور و سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده کل قوا برگزار شد.

تصاویر مراسم دانش آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین(ع)-تیر ماه 1397

رهبر انقلاب اسلامی در مراسم دانش‌آموختگی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع)

مطلب ثابت!
مراسم دانش آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین(ع) صبح امروز با حضور حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا برگزار شد.

آیین تودیع و معارفه نماینده ولی فقیه دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) برگزار شد .

حجت الاسلام عبد الله حاجی صادقی  :    پاسداری از انقلاب تمام نشدنی است.

سردار غیب پرور در دانشگاه افسری امام حسین(ع):

زحمات سردار فضلی در طول عمر با برکت‌شان، فراوان است

سردار فضلی فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) شد.

مراسم تکریم  و معارفه فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) امروز(شنبه 1 اردیبهشت) با حضور سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه برگزار خواهد شد