امام جمعه موقت اهواز تأکید کرد: هر چه فهممان از انقلاب اسلامی قوی‌تر باشد؛ قدرت دفاع از آن هم قوی‌تر می‌شود.

جلسه اخلاق، صبح امروز (شنبه 12/03/1403 ) با حضور حجت الاسلام والمسلمین میر امیر رضا حاجتی؛ امام جمعه موقت اهواز در مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام؛ امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه؛ بزرگترین وظیفه ما این است که خودمان را بشناسیم، افزود: درک درست از خودمان و شناخت پیرامونمان؛ انسان ساز است و سپاه این درک را درست کرده و این ادراک تبدیل به یک ابر قدرت شده است.

حجت الاسلام حاجتی با اشاره به مصاحبه فرمانده سنتکام که که گفته بود: ایران امروز از نظر نظامی به اختراعاتی دست پیدا کرده که بسیار عجیب و غریب است و پس از 75 سال برتری هوایی امریکا بعد از جنگ جهانی دوم از بین برده. ما امروز یک نسخه نظامی برای مقابله با سپاه نداریم و سپاه به قدرتی دست پیدا کرده که اساسا دکترین نظامی جمهوری اسلامی برای ما مبهم است.

حجت الاسلام میر احمد رضا حاجتی گفت: سِرّ قدرت سپاه در درک و ادراک است و ما به یک درک عمیقی از انقلاب اسلامی و امام نیاز داریم که شهدایی مثل حسن باقری، حاج احمد کاظمی، مهدی باکری ها را ساخت و شهید حججی را پرورش داده است.

ایشان با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی بیان داشت؛ شهید حججی، حجت خدا بر خلق خداوند است و چطور می شود که یک جوان به یک جایی برسد که ولی امر بفرماید:« این حجت خدا بر خلق خداست»  و در ادامه افزود: نام محسن حججی را خداوند بالا برد خداوند قابی از او را بالا برد که در چند ساعتی جنگیده، ترکش خورده و اسیر شده از این فیلم یک ثانیه را به تصویر کشیدند. در این تصویر خون هست، خولی هست، خنجر هست، خیمه هست، دود هست، آتش هست و این یک کربلای مجسم است.

وی گفت: ما سِرّ قدرت خودمان را باید بفهمیم و از آن بایستی حراست کنیم . اگر سِرّ قدرت را نشناختیم از آن غافل می شویم یا خودمان به آن پشت پا میزنیم یا دشمن از چنگ ما بیرون می آورد. و افزود هر چه فهممان از انقلاب اسلامی قوی تر بشود قدرت دفاع از انقلاب هم قوی‌تر می شود. اگر کسی به موجودیت خویش اطلاع پیدا کرد و خویش را شناخت روز به روز قویتر میشود به شرط اینکه خودش را بشناسد.

حجت الاسلام حاجتی  با اشاره به شناخت امام (ره) و در خصوص حادثه طبس که امام فرمودند: «که آن باد مامور خدا بود و آن شن‌ها مامور خدا بودند» و پیامش این بود؛ اگر یک دانه شن مامور خدا شد شما دانشجویان و  سربازان امام زمان‌(عج) هم میتوانید مامور خدا بشوید. و در ادامه افزود: با دانه‌های شن هلیکوپتر را بر زمین کوبید، با شما سربازان امام زمان‌(عج) هم میتوان ابرقدرتها را بر زمین کوبید و این درک یعنی خودت را بشناسی، جایگاهت را بشناسی، وظیفه ات را بشناسی و  بدانید شما هم میتوانید حجت خدا بر خلق خدا باشید.

وی در پایان گفت: شناخت امام حکم نرم افزار موتور پیشران انقلاب اسلامی را دارد و از ایشان غافل نشویم و هر کسی که در مسیر امام جامعه قدم بردارد عزیز می شود، تعالی پیدا میکند و متعالی می‌شود.