مسابقات انتخابی تکواندو نیروهای مسلح

به گزارش روابط عمومی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام،مسابقات انتخابی تکواندو نیروهای مسلح جهت اعزام به سیزم (کره جنوبی) در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام برگزار گردید.

سرهنگ امیرعلی رستمی دبیر تکواندو نیرو های مسلح گفت:  مسابقات انتخابی تکواندو نیرو های مسلح جهت اعزام به سیزم (کره جنوبی) به مدت ۲روز ۲٠ و۲۱اسفند ماه به میزبانی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام به نحو شایسته ای برگزار گردید.
وی اظهار داشت :در این مسابقات دو تیم از سپاه یک تیم از بسیج دو تیم ار فراجا دوتیم از آجا دو تیم از وزارت دفاع و یک تیم از ستاد کل نیرو های مسلح جمعا ۵۸ورزشکار برگزار گردید.

دبیر تکواندو نیرو های مسلح تصریح کرد:نفرات اول و دوم این مسابقات به اردوی آمادگی که بعد از ماه مبارک رمضان در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام برگزار می شود، اعزام می گردند.