برگزاری مسابقات شنای قهرمانی کارکنان سپاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام؛ مسابقات شنای قهرمانی کارکنان سپاه به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی با حضور 25 تیم از سراسر کشور صبح امروز (پنج شنبه) آغاز  شد.

مدیر ورزش قهرمانی و حرفه ای  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  سرهنگ  مصطفی مقدس در مراسم افتتاحیه  اظهار کرد: : رشته شنا یک رشته ی کاربردی است که تأثیر بسزایی در آمادگی جسمانی افراد دارد

در ادامه افزود: هدف از برگزاری این دوره از رقابت ها افزایش توان و آمادگی جسمانی و آمادگی رزمی نیروهاست.

مقدس در حاشیه این مسابقات بیان داشت:  این مسابقات  با حضور 232 نفر در سه رده سنی 30 سال ، 31 تا 39 سال و  بالای 40 سال که در هر رده ی سنی در 4 ماده "کرال سینه، کرال پشت، غورباقه ، پروانه" و شنای آزاد 1500 متر  و شنای امداد برگزار شد.

در پایان این مسابقات  به نفرات برگزیده در هر ماده مدال و لوح تقدیر و هدیه نقدی اهدا گردید و تیم های نیروی زمینی سپاه، هوا فضای سپاه و معاونت آماد ستاد کل سپاه به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

انتهای پیام.