دهمین همایش علوم و مهندسی دفاعی در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام برگزار شد

دهمین همایش علوم و مهندسی دفاعی با رویکرد مقابله با تهدیدات نوین در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام؛ دهمین همایش ملی علوم و مهندسی دفاعی با رویکرد مقابله با تهدیدات نوین در تالار اندیشه دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین با حضور دکتر جعفر خدیور مدیر عامل موسسه مکین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) ، دکتر خزایی مدیر عامل هولدینگ نفت و گاز و پتروشیمی قرارگاه خاتم الانبیا و مسئولین اساتید و پژوهشگران برگزار شد.

دکتر بصیرتی فرمانده دانشکده علوم و مهندسی دفاعی ضمن بیان محورهای مهم این همایش، هدف برگزاری این همایش را تاکید مقام معظم رهبری( مد ظله العالی)  در مورد ارتقاء سطح علمی و پژوهشی راهبردی عنوان کردند.

در پایان این همایش از نفرات برتر مقاله های ارسالی تقدیر بعمل آمد.