آیین نکوداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه السلام ) ، آیین نکوداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه السلام) با حضور فرماندهان و پژوهشگران دانشگاه برگزار گردید .

در این برنامه سرتیپ پاسدار نعمان غلامی فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین ( علیه السلام ) ضمن تبریک هفته پژوهش بر تمامی پژوهشگران  و اساتید  گفت : مهمترین کار در دسترسی به اهداف نظام جمهوری اسلامی ،  شکوفایی نظام اسلامی و ضمینه سازی نظام ظهور است ، همین حرکت شکوفایی علمی میباشد . که باعث کوتاه شدن مسیرها و دستیابی هرچه سریع تر و کم هزینه به اهداف می باشد .

سردارغلامی در ادامه با اشاره به جریان ترور دانشمند برجسته هسته ای دکتر فخری زاده گفت : امروز پژوهشگران و دانشمندان در صف اول دفاع از انقلاب می باشند و دانشگاه های سپاه باید با هم ، هم پیمان شده و عهد ببندند  که تمامی تلاش علمی و تحقیقاتی خود را در راه رسیدن به اهداف علمی کشور که مطالبات حضرت آقا از دانشگاه ها است به کار بگیریم و با آن نگاهی که مدنظر ایشان است یعنی یک نگاه جهادی و برداشتن گام های بلند برای کشف مشکلات و رفع آنها به پیش برویم .

فرمانده  دانشگاه با اشاره به ظرفیت های بسیج افزود : نباید از این حقیقت غافل باشیم که ما متصل به چشمه سار زلال ، جوشان ، مواج ، گسترده ، عمیق و خالص بسیج هستیم که در درون آن  درها و گوهرهای  نایابی وجود دارد .  یعنی  استعدادها و ظرفیت های عاشقی که در برابر احساس و عشق آنان انسان احساس کوچکی میکند  و ما باید از این ظرفیت غنی غافل نباشیم و با پیوستن آنان به گروه های علمی دانشگاه راه پیشرفت هرچه سریع تر علمی دانشگاه و در اصل نظام جمهوری اسلامی ایران  را هموار نماییم .

وی افزود : انتظار از دانشکده ها  و پژوهشگران دانشگاه این است تا بکوشن راه دسترسی و استفاده از این استعدادهای غنی و جوان در دانشگاه سهل و آسان گردد و گروه های علمی دانشگاه باهمکاری معاونت علمی بسیج نسبت به  شناسایی و به کارگیری این ظرفیت ها سرعت و شتاب به جریان تولید علم در دانشگاه دهند .

سردار غلامی با اشاره به بروز رسانی و افتتاح پرتال دانشگاه گفت : ضمن تقدیر و تشکر از تمامی عزیزانی که در بروز رسانی و راه اندازی این پرتال زحمت کشیدند باید گفت این کار با  قابلیت های فراوانی که دارد محصول همت و تلاش  نیروهای دانشگاه است که  به خودی خود کار بسیار بزرگ می باشد ، از مهندسی این کار گرفته تا طراحی آن که در طراز دانشگاه است و امید است این بستری در جهت اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری ، درمراسم مشترک دانش آموختگی دانشجویان نیروهای مسلح مبنی بر حفظ  وارتقاع ارتباط ، همکاری و هم افزایی  دانشگاه های با هم باشد .

در پایان این مراسم ضمن افتتاح پرتال به روز شده و جدید دانشگاه به آدرس   http://ihuo.ac.ir   ، از پژوهشگران برگزیده دانشگاه های سپاه تجلیل به عمل آمد