هزینه برای ورزش هزینه نیست ، سرمایه گذاریست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه السلام) اولین نشست هیئت کوهنوردی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه السلام) با حضور سردار الله نور نورالهی دبیر هیئت کوهنوردی دانشگاه و اعضای هیئت برگزار شد.

در این نشست سردار نورالهی با تاکید بر علوم پزشکی ورزشی گفت : ورزش کوهنوردی مثل سایر ورزش ها روز به روز  تخصصی تر و حرفه ای تر می شود ، علمی تر می شود و با آموزه های کوهنوردی قدیم متفاوت است ، برای ورود تخصصی در این ورزش ، باید گام های حرفه ای برداشت و روز به روز به سمت ورزش علمی حرکت کرد.

دبیر کوهنوردی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین افزود : ورزش کوهنوردی به ورزشکار می آموزد که انسان برای رسیدن به موفقیت و پیروزی در تمام مراحل زندگی باید مقاومت کند ، چرا که اکثر کوهنوردان حرفه ای در مراحل صعود یا فرود به دلیل ضعف ها و نقص هایی که حادث می شود ، متحمل صدمات و لطماتی خواهند شد ، اما اگر کم بیاورند و تسلیم ضعف ها و نواقص شوند ، دچار خسارت و صدمات جبران ناپذیری خواهند شد ، تا جایی که ممکن است جان خود را از دست بدهند . پس کوهنوردان در طبیعت درس مقاومت و ایستادگی می آموزند و این برای رشد و تکامل شخصیت افراد بسیار لازم و واجب است.

سردار نورالهی در پایان افزود : هزینه کرد در ورزش ، نه هزینه ، بلکه سرمایه گذاری است . شاید ورزش کوهنوردی ورزش پر هزینه ای برای افراد نظامی باشد و وقت و سرمایه سازمان به ظاهر خیلی بیشتر از سایر رشته ها صرف شود اما سرمایه گذاری بسیار بزرگتری است ، چرا که طبیعت و کوه ها مومنان را چون خود پروش می دهند ؛  كالجبل الراسخ لا تحركه العواصف .

• مؤلف:
  • ناشر: