اطلاعات رزمی(نظامی و امنیتی)

اطلاعات کتاب
معرفی کتاب
ویدیو
فایل های ضمیمه
  • رده بندی دیویی: 65655655555
  • سال چاپ: 1402

پیشگفتار:

اطلاعات رزم موضوع بسیار مهمی است که می تواند در تصمیم سازی فرماندهان موٌثر واثرگذار باشد.این اطلاعات باسرمایه نیروی انسانی متعهد و متخصص به دست می آید .دوران پر افتخار هشت سال دفاع مقدس  و جنگ های ترکیبی این امر را بیش از پیش به اثبات رساند که نیروی انسانی متعهد و مجرب بیش از هر عاملی در تعيین سرنوشت میدان نبرد نقش دارد. کتاب حاضر باتوجه به طبقه بندی خیلی محرمانه آن حاصل تجربه چندین سال فعالیت و اقدامات اطلاعاتی رزمی ،شناسایی در زمان دفاع مقدس در زمین ودریا وجنگهای ترکیبی اینجانب و همکاران گرانقدرم که  بنده را درتهیه و تولید این اثر از هم اندیشی و مساعدت های خودیاری نمودندکه نقش هریک از آنها قابل تقدیراست، می‌باشد. در این کتاب، تلاش شده است که مبانی و اصول و محتوای کلی اطلاعات رزم، براساس نیازهای رسته های مختلف نیروها تدوین شود تا حداکثر استفاده اطلاعاتی را برای فراگیران عزیز داشته باشد. بدیهی است که به دلیل سرعت تحولات و تغییرات در جامعه اطلاعاتی جهانی، رسیدن به تکنولوژی های اطلاعاتی، برای همه کشورها، حتی قدرتمندترین آنها، میسر نیست. این جزوه براساس تجارب، در 6 فصل تنظیم شده و مطالب هر فصل نیز درراستای سرفصل اصلی و نیازهای دانشجویان است. بهره گیری از این کتاب، صرفاً می تواند بخشی از نیازهای فراگیران را تأمین نماید و برای آگاهی بیشتر از گستره اطلاعات رزمی و ضرورتها و کاربردهای آن در سطوح مختلف نظامی، نیاز به مطالعه منابع بیشتری است که برعهده دانشجویان و فراگیران رسته های مختلف است.

ولی آنچه باید مورد توجه قرار گیرداین است که کتاب حاضر قدمی به جلو و حاصل تجربه های مفید فایده در جهت رشد و کمال مبتنی بر سیاست ها و ملاک ها و معیار ها در راستای حراست و نگهبانی از انقلاب اسلامی که حاصل خون همرزمان شهید و جانباز است. مورد توجه همه عزیزان که حامی انقلاب اسلامی بوده وهستند وهمواره سعی بر رهرو راه همرزمان خود باشند واقع گردد ان شاءا... .

25/06/1401

منصور غلامی