در نشست تبیین شعار سال مطرح شد؛

مسئول نمایندگی ولی فقیه دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام : ما در پیچ تاریخی قرار داریم، خدا نکند که ما به عنوان روحانی و پاسداراز انقلاب، نگهبانی و پاسداری بکنیم اما از خودمان غافل باشیم و پاسداری نکنیم.

حجت الاسلام کرمی مسئول نمایندگی ولی فقیه دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ماه رمضان گفتند : در سال نو، همانطور که تغییراتی در ظاهر داریم ، باید یک بازنگری در کارهای سازمانی ، اعتقادی و دینی خود داشته باشیم چون انسان ها معمولا به علت مشغله‌ها زندگی دنیوی، گاهاً غافل میگردد و باید تصمیم بگیریم در آغاز سال جدید اگر کار شاخص منفی داشتیم آنها را کنار بگذاریم.

ایشان افزود: همانگونه که مقام معظم رهبری در سالهای قبل، موضوع  پیچ تاریخی مطرح فرمودند، با توجه به شواهد موجود؛ ما در آن پیچ تاریخی قرار گرفته‌ایم و خدا نکند که ما به عنوان روحانی و پاسداراز انقلاب، نگهبانی و پاسداری بکنیم اما از خودمان غافل باشیم و پاسداری نکنیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه دانشگاه افسری و پاسداری امام حسین علیه السلام با توجه به تغییر و تحول دنیا در جهات مختلف خاطرنشان کردند:

در فضای مجازی حرف‌هایی زده میشود که ما باید به عنوان روحانی و پاسدار هرچیزی که دیدیم و شنیدیم را نقل نکنیم و تقوای سیاسی، سازمانی و تقوای دینی و اعتقادی داشته باشیم.

حجت الاسلام کرمی با بیان اینکه؛ وضعیت غزه نشان داد که اگر ما امیدمان به خدا، پیامبر و اهل بیت علیهم السلام باشد و آنها را فراموش نکنیم میتوانیم نقش بسیار تعیین کننده‌ای داشته باشیم، افزود : قلب ما باید لیاقت و شایستگی این را پیدا بکند که نورانیت علم، دین، تقوا و ولایت مداری در آن فوران کند، در آن صورت هست که مانند شهید سلیمانی و شهید زاهدی از رزق خداوند بهره‌مند میشویم در غیر اینصورت دچار مشکلاتی خواهیم شد. که انشاء الله خداوند متعال عاقبت ما و شما را ختم به خیر و ختم به شهادت بفرماید.

• مؤلف:
  • ناشر: