رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی: بخش زیادی از قدرت منطقه‌ای ایران توسط سردار سلیمانی حاصل شده است/ مهمترین شاخصه حاج قاسم ولایت‌پذیری بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام، آئین گرامیداشت سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی شب گذشته (دوشنبه) با حضور سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، سردار سرتیپ پاسدار «نعمان غلامی» فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه‌السلام، جمعی از خانواده شهدا و مسئولان و دانشجویان در مسجد امام حسن علیه‌السلام دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه‌السلام برگزار شد.

سردار احمدی‌مقدم در این مراسم ضمن گرامی‌داشت سالروز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیه و سالروز شهادت سردار سلیمانی و همچنین ذکر خاطراتی از حاج قاسم اظهار داشت: بخش زیادی از قدرت منطقه‌ای جمهوری اسلامی توسط حاج قاسم حاصل شده است.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی مهمترین شاخصه‌ی حاج قاسم را ولایت‌پذیری دانست و گفت: تدبیر، شجاعت، خستگی ناپذیری و عزم راسخ را از جمله ویژگی‌های حاج قاسم بوده است.

سردار احمدی مقدم در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: علت پایان ندادن جنگ از طرف نتانیاهو، رو به رو شدن با تهدید عدم موجودیت رژیم صهیونیستی است.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت در هیچ زمانی به هیچ گروهی از جبهه مقاومت دستوری مبنی بر حمله یا دفاع و ... صادر نکرده است، بلکه آنها خودشان اقدام کرده‌اند و جمهوری اسلامی هم کمک و پشتیبانی کرده است.

در پایان مداحان اهل بیت به ذکر مدح اهل بیت و حاج قاسم پرداختند؛ و خانواده محترم شهدا تجلیل شدند.

انتهای پیام/ 112

• مؤلف: