جشنواره حضرت علی اکبر علیه السلام ویژه سربازان

جشنواره حضرت علی اکبر علیه السلام ویژه سربازان با حضور سردار غلامی فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام و مسئولین و سربازان صبح امروز چهارشنبه مورخ 06/10/1402 در تالار اندیشه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام، جشنواره حضرت علی اکبر علیه السلام با حضور سردار غلامی فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام و مسئولین و سربازان صبح امروز چهارشنبه مورخ 06/10/1402 در تالار اندیشه دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام برگزار گردید.
در این جشنواره سردار شعبانی معاون عقیدتی سیاسی ناجا لزوم مشارکت حد اکثری به عنوان اولویت اول مسئله انتخابات و حضور سلایق به عنوان یکی از راهبرد های انتخابات که باعث شکل گرفتن رقابت می شود بیان کردند.
معاون عقیدتی سیاسی ناجا در خصوص فتنه 88 یادآور شدند که تقلب در انتخابات جمهوری اسلامی امکان پذیر نیست اما تخلف در همه نظام ها امکان پذیر می باشد.
سردار شعبانی در باره وظایف قانونی مجلس خبرگان و نماینده مجلس بیان داشتند که وظیفه مجلس ریل گذاری برای آینده کشور و رفع مشکلات کشور با قانون گذاری درست می باشد.
در پایان از سربازان نمونه دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام تقدیر بعمل آمده است.

• مؤلف:
  • ناشر: