ششمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی سپاه

اهداف برگزاری
فرمت ارسال مقاله
راهنمای نویسندگان
دانشکده علوم و مهندسی دفاعی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) در نظر دارد به منظور گسترش و ارتقای علم و همچنین توسعه‌علوم مهندسی،
             ششمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی سپاه
را  در تاریخ 5 اسفند 1398 در این دانشگاه و تحت  حمایت  پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC به شماره نمایه 9820097222 و پایگاه علمی CIVILICA، برگزار  نماید.
پوستر های همایش

اطلاعات تماس با دبیرخانه همایش

تلفن : 77105033- 021  داخلی 105 -  نمابر: 77103052

نشاني دبيرخانه: تهران- بزرگراه شهيد بابايي- دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسين (ع)- دانشكده علوم و مهندسی دفاعی

حامیان همایش
پوستر های همایش
شبیه سازها در حوزه آموزشی
زیر محورها:
1-شبیه سازها در حوزه جنگ نوین

2-شبیه سازها در حوزه مهندسی و پدافند غیرعامل

3- شبیه سازها در حوزه مهندسی انفجار

4- شبیه سازها در حوزه سلاح

5- شبیه سازها در حوزه نت دفاعی

6- شبیه سازها در حوزه سایبری

7- شبیه سازها در حوزه جنگ الکترونیک

8- شبیه سازها در حوزه فرماندهی کنترل

9- شبیه سازها در حوزه ایمنی و حفاظت پیرامونی

10- شبیه سازها در حوزه جنگ شهری

11- سایر موضوعات کاربردی در حوزه مهندسی

این همایش در بخش های مختلف، شامل ارائه مقالات علمی، سخنرانی‌های کلیدی با حضور اساتید برجسته، انتخاب مقالات برتر، برپایی نمایشگاه محصولات مطابق با متدهای نوین در حوزه های: دفاع سایبری و فناوری اطلاعات، مهندسی دفاعی و پدافند غیرعامل، مهندسی نگهداری و تعمیرات دفاعی، مهندسی مخابرات و جنگ الکترونیک، مهندسی انفجارات، ایمنی و اقدامات تامینی ، علوم پایه و جنگ نوین و مدیریت جهادی در علوم و مهندسی با حضور جمعی از اساتید و نخبگان داخلی برگزار خواهد شد.

روند ارسال مقاله و نتیجه پذیرش آن

1) مراجعه به سایت همایش به آدرس:

esdc.ihu.ac.ir

2) انتخاب گزینه ثبت نام و سپس طی نمودن مراحل زیر :

ثبت نام    /    ثبت نام و ارسال مقاله   /    تکمیل فرم ثبت نام و بارگذاری مقاله.

3) دریافت کد رهگیری پس از ارسال مقاله و نگهداری آن نزد خود.

4) ارجاع به داوران همایش جهت بررسی مقاله.

5) نتیجه بررسی و پذیرش مقاله توسط دبیرخانه به نویسندگان ارسال می گردد. (از طریق پست الکترونیکی).

توجه: تمامی مکاتبات فقط از طریق پست الکترونیکی به اطلاع نویسندگان مقاله خواهد رسید.

لذا در تکمیل فرم ثبت نام، آدرس پست الکترونیکی را با دقت وارد نمائید.